Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Projecció de la pel·licula First Man, de Damien Chazelle (nova finestra)
  Dimecres, 17 de juliol, 19 h
  Aquesta pel·lícula explica la història de la missió de la NASA que va portar al primer home a la lluna
 • Veure imatge de Cinema a la frescaCocodirigida per Lee Unkrich (nova finestra)
  Dijous, 18 de juliol, 21 h
  Miguel és un aspirant a cantant i guitarrista autodidacta que somia amb seguir els passos del seu ídol, Ernesto de la Creu, el músic més famós de la història de Mèxic. Però la família de Miguel ha prohibit la música. Fa molts anys, la seva rebesàvia i el seu rebesavi van arribar a un atzucac: Ella volia criar a la seva família en Santa Cecilia, però ell no va poder deixar enrere el seu somni i va abandonar a la seva família per ser músic.

  Projecció a la Plaça Llibertat
 • Veure imatge de Pel·lícula: Colette de Wash Westmoreland (nova finestra)
  Dimarts, 23 de juliol
  Sidonie-Gabrielle Colette és possiblement una de les escriptores franceses més importants i innovadores del segle XX, i les seves dotzenes de volums de ficció provocativa, memòries, articles periodístics i peces teatrals sacsejaren les restriccions socials imposades a les dones.
 • Veure imatge de Cinema a la frescaHotel Transilvania 3dirigida per Genndy Tartakosky (nova finestra)
  Dijous, 25 de juliol, 21 h
  La nostra família de monstres s'embarca en un creuer de luxe perquè per fi Drac pugui prendre's un descans de proveir de vacances a la resta a l'hotel. És una navegació tranquil·la per a la colla de Drac, ja que els monstres es lliuren a tota la diversió a bord que ofereix el creuer, des del voleibol de monstres i les excursions exòtiques, a posar-se al dia amb els seus bronzejats de lluna. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, qui amaga un perillós secret que podria destruir a tots els monstres.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Egon Schiele. Tod und Mädchen de Dieter Berner (nova finestra)
  Dimarts, 30 de juliol
  A principis del segle XX, Egon Schiele era un dels artistes més provocadors de Viena. Les dones eren el tret més significatiu del seu art, sobretot la seva germana petita, Gerti, i Wally Neuzil, la dona immortalitzada en una de les seves pintures més famoses: La mort i la donzella.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400