Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Taller de Fotografia On-line

Canviem de dates i prorroguem el període d'inscripció fins al 21 d'octubre
Mural Fotogràfic Des de casa. “La nova normalitat” - Centre Cultural Bellvitge-Gornal
del 26 al 30 d'octubre
Data inici inscripció: 01/09/2020
Data fi inscripció: 25/09/2020
Duració aprox.:4 hores 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: Professor Néstor Rives
https://nestorrives.es/
Punts d'inscripció/venda: Centre Cultural Bellvitge-Gornal
Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal(Centre Cultural Bellvitge-Gornal)
PL Cultura 1, ET pis  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La fotografia moltes vegades s’utilitza per capturar moments especials, coses innovadores, viatges, paisatges que ens agraden, però poques vegades ens parem a fotografiar la quotidianitat. Malauradament, degut al moment que estem vivint i a les dificultats que se’ns presenten, també se’ns obre un mar de possibilitats per seguir creant i fotografiar allò que mai haguéssim pensat. En aquest taller es proposa la creació d’un projecte fotogràfic individual en el marc d’un treball col·lectiu en el qual les persones puguin reflexionar, analitzar i observar, per finalment capturar el que realment conforma la quotidianitat en aquests dies i setmanes de ‘nova normalitat’. Posteriorment, es farà una selecció i una edició de les imatges per tal de fer una història visual i la creació d’un mural fotogràfic. A qui va dirigit: a totes aquelles persones de L’Hospitalet de Llobregat

 

Hores: 4h 30m + treball intern 

Número màxim d’alumnes:  10 

El taller es farà mitjançant l’aplicació o la pàgina web de JITSI MEET, on ens serà permès veure’ns i compartir imatges constantment en tot moment.

Un cop finalitzin les 3 sessions. Cada alumne rebrà el mural de forma digital per tenir-lo de record. Quan tot torni a la normalitat, aquest mural s’imprimirà a gran format i estarà exposat al Centre Cultural de Bellvitge-Gornal per poder-lo visitar i que quedi en el record.

Objectius: A través de la fotografia:· Fomentar una mirada més conscient i enriquidora de la nostra quotidianitat.· Aprendre a fotografiar un tema des d’un punt de vista més artístic.· Compartir vivències i transmetre valors.· Aportar cultura fotogràfica, Crear i narrar una historia visual entre tot el grup.

 

Metodologia: 3 sessions online (1h 30m cada sessió) 

Calendari:  dilluns 28, dimecres 30 de setembre i divendres 2 d’octubre

Horari:  de 17:00 a 18:30 

1a sessió: presentació del grup, expectatives i objectius del taller. Ensenyar continguts i metodologia  de l'obra propia i  projectes del  professor del taller realitzades durant el confinament per tal d’agafar idees

2a sessió: recopilar i comentar les imatges realitzades.

3a sessió: recopilar i comentar les imatges realitzades, i anar donant forma al mural.* Un cop finalitzades les 3 sessions i amb tot el material obtingut, realitzaré l’edició, el disseny i la creació del mural fotogràfic.

Material:· Càmera  i/o  Telèfon Mòbil.

Inscripcio gratuïta.

Inscripcions : c.c.bellvitge-gornal@l-h.cat

 

PROFESSOR

Néstor Rives (Sant Just Desvern, Barcelona 1988).Graduat en disseny gràfico (EINA, 2014), Postgraduad en disseny editorial i fotografia (EINA, 2015), Postgraduad en fotografia documental i reportage (IDEP, 2016)Després de cursar els meus estudios oficials decideixo dedicarme a la fotografoa documental d’autor. La meva mirada, dura i fosca, es dirigeix cap a temes quotidians als que habitualment no prestem atenció però que ens agradi o no, ens constitueixen com a persones i com a sociedat.Seleccionat a Descubrimientos PhotoEspaña 2016, Scan PhotoBook Tarragona 2016 i 2018, Biennal Art Contemporain JCE 2017, PhotoAlicante 2018, PA-TA-TA Festival 2017 i 2018, Biennal Olot fotografia 2020, entre d’altres.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400