Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/06/2019
Cultura

25 anys de Festa de la Diversitat

La Festa de la Diversitat de L’Hospitalet va néixer l’any 1994 de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc – la Torrassa
Veure imatge de  25 anys de Festa de la Diversitat (nova finestra)
Ahir es va inaugurar a Torre Barrina l'exposició que recull els 25 anys de la Festa de la Diversitat de L'Hospsitalet, un repàs als inicis i evolució d’aquest esdeveniment. Cartells de totes les edicions, un audiovisual, i fotografies recordaren la trajectòria de la Festa i les actuacions, entre d’altres, de Maite Martín, Marina Rosell, Maria del Mar Bonet, José Antonio Labordeta, Moncho, Manu Chao o Tortell Poltrona. La inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa en funcions, Núria Marín.

La Festa de la Diversitat de L’Hospitalet va néixer l’any 1994 de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc – la Torrassa, per donar a conèixer la gran riquesa cultural que convivia als barris amb l’arribada de nous veïns i veïnes procedents d’altres països i continents.

En aquests vint-i-cinc anys, aquesta celebració ha esdevingut un punt de trobada multicultural per gaudir de la música, la gastronomia i les tradicions de la gent que viu a L’Hospitalet. La mostra es podrà visitar fins diumenge al Parc de la Marquesa i del del 19 de juny al 12 de juliol al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa.

Diumenge, en la 25ena edició de la Festa de la Diversitat, el parc de la Marquesa es tornarà a omplir de ritmes, olors i sabors amb  un munt d’activitats proposades per una setantena d’entitats, ONG i col•lectius.

Últimes notícies

Veure imatge de 	Una delegació d’alcaldes i alcaldesses de Brasil visiten L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  La Setmana de la Solidaritat crida a reflexionar per eliminar la violència envers les dones   (nova finestra)
Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Veure imatge de  Nou parc infantil de trànsit estable a la Feixa Llarga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400