Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/05/2019
Espai públic

L’avinguda de la Primavera tindrà una nova zona de jocs ideada pels infants

Els projectes tenen un pressupost d’adjudicació de 248.000 euros i un termini d’execució previst de tres mesos. 
Veure imatge de  L’avinguda de la Primavera tindrà una nova zona de jocs ideada pels infants (nova finestra)
Aquesta setmana s’inicien les obres del projecte de construcció i remodelació de tres zones de jocs infantils a diferents barris de la ciutat, de caràcter inclusiu, accessibles per a tots els infants i amb espais d’ombra.

Hi destaca la creació d’una nova àrea lúdica a l’avinguda de la Primavera, al barri de la Florida, que s’ha ideat amb les aportacions del Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet i que inclou instal•lacions adreçades a infants de la franja d’edat més alta.

Aquesta nova àrea de jocs infantils s’ubicarà a la rambla central de l’avinguda de la Primavera, a la zona del Mercat de la Florida, i ocuparà una superfície de 436 metres quadrats. Hi haurà jocs dinàmics, amb dos elements de rotació vertical i seient giratori, dues plataformes trampolí, un joc de conjunt combinat amb tobogan helicoïdal i una zona de trobada coberta per als infants més grans. El paviment serà de cautxú, amb resines colorejades, i l’espai estarà envoltat d’una tanca metàl•lica formada per tubs d’acer galvanitzat.

Una altra de les zones d’actuació és l’àrea de jocs infantils de l’avinguda del Torrent Gornal ubicada a l’espai enjardinat entre els carrers de Rius i Carrió i de Sort, al barri de Collblanc, que serà renovada i ampliada, fins a una superfície de 296 metres quadrats.

S’hi instal•laran una estructura de conjunt combinat amb tobogan, dos nivells i elements que conviden a jugar amb l’arena, una plataforma per jugar amb la sorra per als més petits, un gronxador amb cadira plana clàssica i un tipus bressol per als petits, un circuit d’equilibri i un joc de molles múltiple inclusiu. El paviment serà de sauló i es col•locarà una tanca perimetral de fusta.

El projecte de millora de les zones de jocs infantils de la ciutat també inclou l’àrea de la plaça de Can Trinxet, al barri de Santa Eulàlia, que serà renovada i ampliada, fins a una superfície de 416 metres quadrats. Hi tindrà una estructura de conjunt combinat amb dos tobogans situats a dos nivells diferents per franges d’edat, un gronxador amb dues cadiretes tipus bressol que complementa les clàssiques ja existents, un joc de molles múltiple i una plataforma de rotació inclusius, i una caseta per als més petits. El paviment serà de cautxú, amb resines colorejades, i l’espai estarà envoltat d’una tanca metàl•lica formada per tubs d’acer galvanitzat.

El projecte de construcció i remodelació de les àrees de jocs infantils de l’avinguda de la Primavera, de l’avinguda del Torrent Gornal i de la plaça de Can Trinxet té un pressupost d’adjudicació de 248.000 euros i un termini d’execució previst de tres mesos. Les obres començaran aquest mes de maig i es faran de forma simultània als tres espais.


Últimes notícies

Veure imatge de  Arriba 48H Open House, un cap de setmana de portes obertes a edificis emblemàtics de la ciutat  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet posa el teatre a l’abast de col•lectius vulnerables   (nova finestra)
Veure imatge de  Es reforça l’enllumenat públic d’una cinquantena de carrers (nova finestra)
Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400