Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/05/2019
English Week - Acting Together

2.400 estudiants d’ESO omplen avui i demà el Teatre Joventut en l’EngL’isH Week – Acting Together

Amb una àmplia participació dels instituts, gràcies al programa municipal de conversa amb auxiliars nadius
Veure imatge de  2.400 estudiants d’ESO omplen avui i demà el Teatre Joventut en l’EngL’isH Week – Acting Together (nova finestra)
Més de 2.400 alumnes d’ESO de 28 instituts de L’Hospitalet participen avui i demà en les activitats de l’EngL’isH Week – Acting Together, que té lloc al Teatre Joventut. Es tracta d’una trobada dels centres educatius de L’Hospitalet que consisteix a presentar petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió.

Aquest és el tercer curs que els estudiants de quart curs d’ESO participen en aquesta activitat, gràcies a l’impuls del programa municipal d’auxiliars en llengua anglesa que es va posar en marxa el curs 2016-2017, i que compta amb auxiliars nadius de llengua anglesa a les aules. Els mateixos auxiliars han estat els encarregats de presentar i de dinamitzar les actuacions.

Actualment, el programa de conversa amb nadius de llengua anglesa arriba a 2.409 alumnes de secundària dels 28 instituts de la ciutat. A més, tres instituts de la ciutat —Llobregat, Rubió i Ors i Pedraforca— l’apliquen en la totalitat del seu alumnat.

L’Acting Together arriba enguany a la setena edició. En les primeres edicions només hi participaven els centres de primària amb l’impuls del Centre de Recursos Pedagògics (CRP).

Últimes notícies

Veure imatge de 	S'obre una nova zona de jocs infantils a l'avinguda de la Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya de renovació de l’arbrat viari (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres de l’ascensor que millorarà l’accessibilitat al parc de Can Buxeres   (nova finestra)
Veure imatge de  Tall a la L5 del Metro per obres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400