VI Concurs de Còmic  i Dibuix D2  Collblanc-la Torrassa

Jornada d'entrega premis
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L’objectiu d’aquest certamen és potenciar i donar a conèixer el patrimoni històric del barri Collblanc – La Torrassa. Les obres hauran de reflectir indrets, monuments o edificis històrics o singulars de Collblanc-la Torrassa.

BASES DEL CONCURS

· Podran participar totes aquelles persones que tinguin entre 6 mesos i 25 anys.

· Cada participant podrà presentar un màxim de dos treballs, individualment o de forma conjunta (“Família i amics” i “Explica’m i dibuixa”).

(*) A la Categoria “Explica’m i dibuixa” , la gent gran explica històries i experiències on apareixen indrets, monuments o edificis singulars de Collblanc –la Torrassa, i el jovent  les dibuixen

  


· La participació és lliure i gratuïta. Els/les participants donen la seva autorització perquè la Coordinadora d’AMPAS Endavant i l’Ajuntament de l’Hospìtalet puguin publicar les obres rebudes.
· Els treballs es poden realitzar en blanc i negre o en color, en format DIN A4 i de tècnica lliure. S’ha de presentar l’obra original (no s’admetran còpies).
· L’extensió de cada obra serà d’un màxim d’una pàgina per als dibuixos i auques i d’un màxim de 2 pàgines per als còmics.
· Les dades que s ´hauran d ´omplir són les següents: Títol, Nom i cognoms, edat, correu electrònic i telèfon. Les obres cal fer-les arribar personalment a cadascuna de les Escoles, Instituts, AMPAS, AFAS, Biblioteca Josep Janés, Associacions, Entitats i Comerços de Collblanc la Torrassa abans del dia 22 de maig del 2022
 

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de  VI Concurs de Còmic  i Dibuix D2  Collblanc-la Torrassa (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat