Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

06/04/2020 11:30:00
Covid-19

L'Ajuntament recull un lot d'equips de protecció individual que distribuirà entre personal municipal, residències i farmàcies

El material —integrat per mascaretes, bates, ulleres i guants— ha estat lliurat per la Diputació de Barcelona
Veure imatge de L'Ajuntament recull un lot d'equips de protecció individual que distribuirà entre personal municipal, residències i farmàcies (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha recollit avui un primer lot d’equips de protecció individual (EPI), que distribuirà entre el personal municipal que presta serveis essencials —policia local, Protecció Civil, serveis socials i personal funerari—, entre les residències de gent gran i de persones amb discapacitats i entre les farmàcies de la ciutat.

Es tracta d’una primera tramesa de mascaretes, bates, ulleres i guants, un material que garanteix que aquests professionals treballin amb garanties i puguin continuar prestant uns serveis que són essencials. En els pròxims dies arribarà la resta de la comanda.

Els equips de protecció individual han estat lliurats per la Diputació de Barcelona. Ara fa uns dies, l’Ajuntament també va rebre d’aquest òrgan supramunicipal kits de detecció ràpida de la Covid-19, que s’han distribuït entre el personal municipal i les residències de gent gran de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient (nova finestra)
Veure imatge de Sis carrers seran espais de vianants durant aquest cap de setmana (nova finestra)
Veure imatge de Mostra Virtual de Teatre Aficionat (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400