Arts plàstiques

 • Del dimecres 27 de setembre al divendres 20 d'octubre

  Exposició de Germán Cardoso. Muestra Individual.

  Inauguración miercoles 27 de septiembre 
  Veure imatge de Exposició de Germán Cardoso. Muestra Individual. (nova finestra)

  “El soporte y el lenguaje son importantes, pero lo que queda es la idea”
  deia Yesca, un Filòsof tanguer al costat de la finestra d'un bar amb vistes al Riu de la Plata, uns quants anys enrere.
  La frase m'agrada per introduir aquesta primera mostra de làmines i animacions en la qual intento, mitjançant el collage fix i animat, transmetre aquestes idees i reflexions experimentades al llarg dels anys, amb el focus en personatges i llocs quotidians.
  Val la pena recordar el concepte del collage com a una tècnica basada en tallar trossos de fotos, revistes, textures que en una vida anterior van comunicar alguna cosa, retocar-los, sense que perdin la seva essència original, organitzar-los i donar-los un nou significat, és una operació de renaixement que donen un valor afegit a la nova obra, un segon naixement.
  Aquesta mostra inclou una selecció de treballs d?il·lustracions i un reel de collage animat corresponent al període 2021-2023.

  Germán Cardoso Martinez Montevideo 1970, dedicat fa més de dues dècades al disseny gràfic i l'animació 2d a l'àmbit comercial i el màrqueting, però sempre deixant un
  lloc per produir obra personal inspirada en les seves pròpies fotos i textures amb cura
  recol·lectades al llarg del camí.
   

Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat