Música i escena

 • del 18 d'octubre a l'1 de desembre
  Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2018 (nova finestra)
  De nou encetem el 18 d'octubre de 2018 una nova edició del Cicle L'H Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 1 de desembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...
 • del 26 d'octubre a l'1 de desembre

  Exposició “Damas del Blues” 

  XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
  Un extens repàs fotogràfic, bibliogràfic i discogràfic a la vida i obra de les blueswomen que és alhora un sentit homenatge a les dones que van protagonitzar els moments més esplendorosos del blues.

  Es pot visitar fins el dia 1 de desembre de 2018.
 • Divendres, 23 de novembre, a les 20:30 h

  Festa del 30è aniversari de Big Mama Montse.

  XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
  Veure imatge de Festa del 30è aniversari de Big Mama Montse. (nova finestra)

  L'històric crític musical Alfredo Papo la va definir com la veu més negra del nostre blues, una veu que Montse Pratdesaba, Big Mama, porta 30 anys passejant per escenaris nacionals i internacionals, i que rebrà un emocionat homenatge de part dels seus companys pel seu amor per la música negra.
 • Dissabte, 24 de novembre, a les 11.30 h
  Veure imatge de Sessió musical a la Tecla Sala: “Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz i el Sr. Blues” (nova finestra)
  Dins el XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet, podreu gaudir d’una activitat entorn al Blues per a totes les edats: Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz i el Sr. Blues.

  Els Pioneer Dj Kids oferiran una sessió musical molt especial, basada en el llibre del mateix títol.
 • Divendres, 30 de novembre, a les 20:30 h
  Veure imatge de Veronica Sbergia &  Max de Bernardi (IT) + Nathan James, “Chino” Swingslide & Victor Puertas (nova finestra)
  Dins del Cicle L’Hospitalet Blues & Boogie,  al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa podrem gaudir d’un excepcional doble concert:

  Veronica Sbergia & Max De Bernardi (IT)
  Aquest duet de folk blues i música tradicional nord-americana és una de les principals referències del blues italià, amb una posada en escena que és una garantia de diversió i qualitat, tal com van acreditar en quedar vencedors en el European Blues Challenge de 2013.

  Nathan James, Chino Swingslide & Víctor Puertas.
  El guitarrista californià Natham James, el mestre de la resophonic guitar d'origen argentí Hernan 'Chino' Senra i el virtuós barceloní de l'harmònica Victor Puertas, tres talents units per un llenguatge universal, el blues, per gravar un disc en directe.
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat