Música i escena

 • Divendres, 7 d'octubre, 20.30 h
  Veure imatge de Pockets ConcertSilver Bluesers (nova finestra)

  Un Nou projecte que beu de les fonts del Blues modern i del Rhythm & Blues amb
  un ampli i variat repertori inspirat en músics i grups com Albert King, Cream,
  Albet Collins, T-Bone Walker, Howling Wolf, Irma Thomas, Peter Green, Katie
  Webster o Sugar Pie de Santo, entre d'altres.

  Hoochie Coochie Sonia: veu
  Jose Bluefingers: guitarra
  Jose Antonio Tur: baix
  Javi Perez: batería
  Joan Ventosa: piano
   

 • Del dissabte 22 d'octubre al dissabte 26 de novembre
  Veure imatge de XVII Cicle Blues & Boogie L'Hospitatel 2022 (nova finestra)

  La XVII edició del Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet, que organitza el Centre Cultural Collblanc-Torrasa, se celebrarà entre el 22 d'octubre i el 26 de novembre i comptarà amb més d'una vintena d'activitats i concerts que tindran lloc en diferents escenaris de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar la música i la cultura afroamericana a tots els veïns.

  En aquesta edició destaca la presència de la blueswoman californiana Tia Carroll, una de les referents mundials del gènere, acompanyada per Alabama Mike, un dels millors representants actuals del blues tradicional. Completen el cartell una vintena de bandes i artistes com Nestor Pardo, els pianistes Lluis Coloma, Frank Muschalle i Ladyva, Doghouse Sam & His Magnatones, Richard Ray Farrel, Scaramanga, Emma Fernández & Agustí Burriel, Roger Wade & Marion Wade amb Balta Bordoy, la SBB Blueswomen Band, Lust 'n' Found, Wax & Boogie, Hernan 'Chino' Senra, Big Mama amb Joan Pau Cumellas, i 'Raspa' García.

  A més, hi haurà espais per a músiques germanes del blues, com el gospel, a càrrec de l'agrupació local New Gospel, la música dels Apalatxes, amb la Barcelona Bluegrass Band, i el jazz, amb la banda Maria Esteban Quintet. El cicle inclourà a més, com ja és habitual, presentacions de llibres, exposicions, conferències, i un cercaviles musical a l'estil Nova Orleans, protagonitzat per alumnes de diferents centres educatius de L'Hospitalet.

  Tots els concerts i activitats són gratuïtes i d’accés lliure fins completar aforament, excepte el concert de tancament amb el Boogie Woogie Jubilee. 

Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat