Música i escena

 • Divendres, 23 d'abril, 18 h

  Meéec!

  IV Festival de Música de Carrer de Catalunya
  Veure imatge de Meéec! (nova finestra)

  Amb les Festes de Primavera LA CULTURA TORNA AL CARRER!

  El proper divendres 23 d'abril de 18h a 20h podrem presenciar al Parc de la Torrassa d'una batalla de bandes entre els grups: The Steam Rollers, Bandarra Street Orkestra, Los Made in Barcelona, T.R.U.E. Projecte Tàndem Ernest Lluch / EMMCA.

  Volem transformar el parc en un escenari atípic on poder es desenvoluparan totes les accions.

  L’entrada del Parc esdevindrà un petit mardi gras amb una banda recollint al públic i acompanyant-lo a l’accés situat a les pistes de bàsquet, on tindrà lloc una batalla musical entre bandes. Amb totes les mesures de seguretat previstes per la normativa anti-covid.

  Reserva d'entrades gratuïtes a:

  https://meeec.eventbrite.es

 • Divendres, 30 d'abril, 19:30 h

  POCKET CONCERT: Th'Booty Hunters

  Presentació del llibre "Los sureños no llevan paraguas"
  Veure imatge de POCKET CONCERT: Th'Booty Hunters (nova finestra)

  El proper 30 d’abril podrem gaudir d’un nou Pocket Concert a la sala d’actes del CCCT. Els rockers Th’Booty Hunters faran ressonar la sala just després que Eloy Pérez i Eduardo Izquierdo presentin el seu llibre “Los sureños no llevan paraguas”.


  Hi haurà 60 places presencials, que caldrà reservar gratuïtament a través de Whatsapp al 629971892. A més, com ja és habitual, el concert es podrà seguir en directe pel nostre canal de YouTube.
  L’obertura de portes serà a les 19:30h. No us el perdeu!

Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat