del 26 de setembre al 22 d'octubre

Exposició de pintures: “Sensaciones”

de Carlos Clemares Sáez
Veure imatge de Exposició de pintures: “Sensaciones” (nova finestra)
Carlos Clemares, veí del barri de la Torrassa i d’ofici formador ocupacional esdevé, al llarg dels anys, un entusiasta aficionat  a diverses disciplines com murals de trencadís, manualitats, maquetació i, en un lloc preferent, la pintura. Benvinguts a les Sensacions de colors!

del 18 d'octubre a l'1 de desembre

Cicle L’H Blues & Boogie 2018

XIII edició
Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2018 (nova finestra)
De nou encetem el 18 d'octubre de 2018 una nova edició del Cicle L'H Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 1 de desembre.

Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...
Divendres, 26 d'octubre, 20:30 h

Concert: Salta la Via Big  Band

XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
Veure imatge de Concert: Salta la Via Big  Band (nova finestra)
Integrada per més de 16 joves músics, dirigida per Toni Santos, aquesta formació fruit del projecte “Salta la via”, és el resultat del treball conjunt de la Collblanc-Torrassa Band i altres músics invitats.

Serà l'encarregada d'obrir la tretzena edició del Cicle de Blues & Boogie, amb un ampli repertori de música afroamericana que garanteix festa en el tret de sortida.
Dissabte, 27 d'octubre, 12:30 h

“Vermut Blues” –  Barcelona Bluegrass Band

XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
Veure imatge de “Vermut Blues” –  Barcelona Bluegrass Band (nova finestra)
Davant el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa actuaran Lluís Gómez, Joan Pau Cumellas, Miguel Talavera i Maribel Rivero, músics d'acreditada qualitat i solvència, formen aquesta banda de bluegrass, la música folklòrica de les muntanyes dels Apalatxes que significa sempre diversió garantida.

Bon Blues al carrer a l’hora del vermut!
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat