del dimarts 8 de gener al diumenge 28 d'abril

IV Concurs de Còmics D2 Collblanc - la Torrassa

Organitza: Coordinadora d’AMPA Collblanc – Torrassa i CCCT
Cartell del IV Concurs Còmics D2 Collblanc - la TorrassaVeure imatge de IV Concurs de Còmics D2 Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
Arriba la quarta edició del concurs de còmics, que a les anteriors va assolir amb escreix el que s’esperava de participació i acceptació

Amb diferents categories per edats (de 6 mesos a 25 anys) els participants poden optar per pintar les imatges proposades, o be dibuix lliure sobre qualsevol element identificable amb el barri (edifici, plaça, monument...)

Inscripcions i entrega de treballs: del 8 de gener al 5 d’abril de 2019, a les AMPA, AFA’s, escoles, comerços col•laboradors i instituts del Districte II.
del dimecres 16 de gener al divendres 8 de febrer

Exposició de pintures Màscares i Mascarades

de Susa Torres i Enrique Ugo
Veure imatge de Exposició de pintures Màscares i Mascarades (nova finestra)
A la sala de exposicions del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa es mostren les pintures de Susa Torres i Enrique Ugo.

La inauguració serà dimecres 16 de gener de 2019, a partir de les 19 hores.

El títol dels treballs que exposen conjuntament MÀSCARES I MASCARADES l’han volgut connectar a una de les històries del llibre “El boig”de Gibrán Khalil, poeta i pintor de principis del segle XX:
Divendres, 25 de gener, a les 20 h

Concert Clàssics a la Torrassa: Jesus Christ Superstar

presentat per la Coral Xalesta
Veure imatge de Concert Clàssics a la Torrassa: Jesus Christ Superstar (nova finestra)
Primer concert del cicle Clàssics a la Torrassa d’aquest any, a càrrec de la Coral Xalesta. La formació, dirigida per Pol Pastor i que comptarà amb l’acompanyament de Dani Prat (teclats), Toni Vilaprinyó (baix), Santi Méndez (guitarra), Ildefons Martínez (bateria), i Miquel Llobera com a narrador, presenta Jesus Christ Superstar, d’Andrew Lloyd Webber, que combinarà amb peces de Paul Halley.
del dimecres 30 de gener al diumenge 30 de juny, dimecres, a les 19.30 h

Punt Fotogràfic

amb Teresa Canturri
Veure imatge de Punt Fotogràfic (nova finestra)
La Teresa Canturri, de la Cia General de Fotos proposa una nova activitat amb la voluntat que aquest espai sigui un Punt Fotogràfic per a totes les persones interessades en la fotografia. Al Centre Cultural Collblanc –la Torrassa s’inicia una sèrie de trobades  en les quals, un cop a la setmana, es podrà xerrar, escoltar i, en resum, compartir i realitzar activitats relacionades amb la fotografia.

Horari: els dimecres, de 19.30 a 20.30 hores

Per inaugurar aquesta iniciativa, dimecres 30 de gener de 2019 comptem amb una convidada de luxe: la fotògrafa Pilar Silvestre, que ens farà una xerrada sobre la fotografia com a teràpia.
Dissabte, 16 de febrer, a partir de les 20.45 h

Pocket Concert: The Blackmore’s Rising, tribut Ritchie Blackmore

amb la presentació llibre Deep Purple. La història de la saga
Veure imatge de Pocket Concert: The Blackmore’s Rising, tribut Ritchie Blackmore (nova finestra)
La banda Blackmore’s Rising, que dedica la seva filosofia a reivindicar el llegat del guitarrista Ritchie Blackmore, oferirà un concert amb el millor repertori de Deep Purple i Rainbow.

Hi haurà la presentació del llibre Deep Purple. La història de la saga, editat per Ma Non Troppo, on es recull la biografia de Deep Purple, Rainbow i Whitesnake, així com la dels principals protagonistes: Gillan, Glover, Blackmore, Paice, Lord, Coverdale, Hughes, etc..
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat