del dimarts 8 de gener al diumenge 28 d'abril

IV Concurs de Còmics D2 Collblanc - la Torrassa

Organitza: Coordinadora d’AMPA Endavant de Collblanc – la Torrassa i CCCT
Cartell del IV Concurs Còmics D2 Collblanc - la TorrassaVeure imatge de IV Concurs de Còmics D2 Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
Arriba la quarta edició del concurs de còmics, que a les anteriors va assolir amb escreix el que s’esperava de participació i acceptació

Amb diferents categories per edats (de 6 mesos a 25 anys) els participants poden optar per pintar les imatges proposades, o be dibuix lliure sobre qualsevol element identificable amb el barri (edifici, plaça, monument...)

Inscripcions i entrega de treballs: del 8 de gener al 5 d’abril de 2019, a les AMPA, AFA’s, escoles, comerços col•laboradors i instituts del Districte II.
del dimecres 30 de gener al dimecres 26 de juny

Punt Fotogràfic

amb Teresa Canturri
Veure imatge de Punt Fotogràfic (nova finestra)
La Teresa Canturri, de la Cia General de Fotos proposa una nova activitat amb la voluntat que aquest espai sigui un Punt Fotogràfic per a totes les persones interessades en la fotografia. Al Centre Cultural Collblanc –la Torrassa s’inicia una sèrie de trobades  en les quals, un cop a la setmana, es podrà xerrar, escoltar i, en resum, compartir i realitzar activitats relacionades amb la fotografia.

Horari: els dimecres, de 19 a 20 hores.
del divendres 1 de febrer al diumenge 31 de març

Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa

febrer -  març 2019
Veure imatge de Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
En aquest primer trimestre concerts, exposicions i altres actes que no et pots perdre... i tot sense sortir del barri:
del dimecres 13 de febrer al divendres 15 de març

Creació i exposició del conjunt mural El Raval de Collblanc s'urbanitza

Los valientes duermen solos
Veure imatge de Creació i exposició del conjunt mural El Raval de Collblanc s'urbanitza (nova finestra)
A la sala d'exposicions del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa tindrà lloc la creació del conjunt mural El Raval de Collblanc s'urbanitza. Tal i com descriu Federica Matelli, investigadora i comissària, durant tres dies Los valientes duermen solos (David Deu Carulla) intervindrà en la sala d’exposicions per realitzar un conjunt mural pensat per al barri i la seva gent. Farà servir com a suport materials que el representen i treballarà sobre un total de sis planxes.

El dia de la inauguració, el dimecres 13 de febrer de 2019, a partir de les 19 hores, es podrà veure en viu com tanca el seu procés creatiu.
del dijous 14 de febrer al divendres 8 de març

Exposició de pintura, manualitats i tapissos de l’Ateneu Cultural Catalònia.

Obras creades en tallers de manualitats
Veure imatge de Exposició de pintura, manualitats i tapissos de l’Ateneu Cultural Catalònia. (nova finestra)
La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull una selecció dels treballs realitzats en els tallers de manualitats de l’Ateneu Cultural Catalònia.

Un any més, a l’exposició es podran veure mostres de tècniques diverses com pintura, patchwork, manualitats i tapissos.

Inauguració: dijous 14 de febrer de 2019, a partir de les 19 hores.

No us ho perdeu. Val la pena veure-ho!
Dissabte, 23 de febrer, a les 12:30 h

Concert CTB Collbanc – Torrassa Band

La Glorieta
Veure imatge de Concert CTB Collbanc – Torrassa Band (nova finestra)
Sota el nom de La Glorieta, des del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa encetem una programació estable d’activitats al carrer, pensades per a un públic familiar, en la qual tindran cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.

Per inaugurar aquesta programació, a la plaça del Mercat de Collblanc gaudirem de l’actuació de la CTB Collblanc – Torrassa Band, una excel•lent banda de joves del Districte II, dirigida pel Toni Santos.
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat