XIC

La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa

Veure imatge de 	La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.

La XIC del CC Collblanc- la Torrassa ja ha fet 13 anys i espera poder fer-ne més... amb la vostra participació.

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre.

Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.

Els coneixements que s’ensenyen i/o aprenen poden ser tant de caràcter intel•lectual com continguts tècnics, artístics, o relacionats amb la quotidianitat.

És important que cada participant ofereixi alguna cosa per ensenyar, ja que tothom sap alguna cosa que pot transmetre i és la manera que la XIC funcioni. Tot i això, no cal ensenyar i aprendre alhora, sinó segons les possibilitats de cadascú (disponibilitat horària, moment personal, estat del procés d’aprenentatge...).

El centre d’activitats de la XIC està situat al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa
C/ Mare de Déu dels Desemparats, 87
Tel. 93•403 62 53
08904 L’Hospitalet

Apropeu-vos al centre per informar-vos sobre la XIC i les seves activitats i de com es pot participar.

També podeu contactar amb la XIC a través del correu electrònic: xic@l-h.cat

Us esperem!
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat