Del dilluns 8 de gener al dimarts 31 de desembre

XIC Xarxa d’intercanvis de Coneixements

Tallers, cursos i activitats en format d’intercanvi.
Veure imatge de XIC Xarxa d’intercanvis de Coneixements (nova finestra)

El Centre Cultural Collblanc-la Torrassa us ofereix La XIC (Xarxa d’Intercanvi de Coneixements); un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànims de lucre. Les persones interessades en aquests intercanvis poden oferir i/o rebre coneixements tant de tipus intel·lectual com de contingut tècnic o artístic; així es constitueix una xarxa oberta de professorat i alumnat de forma voluntària. Les persones que hi vulguin participar s’han de posar d’acord en els continguts, el mètode, el lloc, l’horari, la freqüència i la durada dels intercanvis.

La XIC vol posar a l’abast dels veïns i veïnes de Collblanc – La Torrassa un instrument valuós d’aprenentatge, d’intercanvi relacional i de cooperació comunitària.
 

Del dimecres 10 d'abril al divendres 10 de maig

"D'Imprevist" Obres de Lupe Fuster

Mostra General d'artistes del TPK
Veure imatge de "D'Imprevist" Obres de Lupe Fuster (nova finestra)

La recuperació del present és tota una aspiració utòpica. Guadalupe Fuster utilitza els seus processos personals on la improvisació li funciona com una espècie de meditació en la qual s'obren les portes d'un present disposat a rebre el que apareix. La mateixa improvisació que avui es practica en diferents espais artístics: en la música amb el "free jazz", la dansa, la performance; en el treball de l'artista li permet construir innombrables composicions amb aigualides.

Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat