Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Divendres, 16 d'abril, 20:00 h

Pavarotti, la veu immortal

Clàssics a la Torrassa

Com a homenatge a Luciano Pavarotti, us convidem a aquest vídeo-concert en el que coneixerem la vida d'aquest gran tenor, les seves dificultats i els seus triomfs a través d’imatges, declaracions i concerts.
El tenor Carlos Muñoz i el pianista July Rodríguez interpretaran en directe algunes de les àries més importants i famoses del repertori que forjà la llegenda del gran tenor italià.

Les entrades es podran reservar a partir del dia 6 de març.

Dimecres, 24 de març, 18h

Estrena del film KAOS

De la Companyia Javier Villena

Estrena oficial de "Kaos", una breu introducció a l'obra de Shakespeare "El Rei Lear" per Javier Villena. El film tracta sobre una companyia aficionada de cinema que realitza el seu primer treball en una fàbrica abandonada. Allà es trobaran amb diversos personatges trets d'una obra de Shakespeare, i es barrejarà la realitat amb la ficció. Reserveu entrades gratuïtes enviant un Whatsapp al 629971892 (màxim 2 entrades per reserva).

del divendres 12 de març al dilluns 12 d'abril

Exposició virtual: HEARTLESS

de l'artista Paw Print

Exposició d'imatges de la franco-peruana Graciela Armas Picquet, àlies Paw Print. La seva obra simbolitza metafòricament les problemàtiques i transicions per les quals ha passat l'autora durant l'adolescència i la joventut.L'exposició es pot veure virtualment a través de les xarxes socials del CCCT i també presencialment per a qui acudeixi als concerts que estan programats.

del dimecres 10 al dimecres 17 de març

Quinzena metropolitana de dansa 

a Collblanc-La Torrassa

El proper 10 de març tindrà lloc a l'Auditori de La Torrassa "Transmissions: conferència il·lustrada sobre danses urbanes", està destinada a alumnes d'instituts i serà impartida per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado. El mateix dia 10, i obert al públic general, podrem gaudir a la plaça Espanyola de l'espectacle "Movimiento Colateral", de la Companyia José Manuel Álvarez (a les 17:30h).

I el 17 de març, també a les 17:30h, actuarà al Parc de la Torrassa La Banda Street Groove amb el seu espectacle "Ritme al carrer".

Aquestes dues actuacions de dansa al carrer tindran entrada lliure sense reserva, però l'accés estarà perimetrat i controlat per garantir les mesures contra la Covid-19.

Divendres, 12 de març

Juego de Damas és una banda de versions formada per cinc noies amb molt power! En el seu show repassen temes clàssics i no tan clàssics de les dones rockeres que han marcat un abans i un després en el panorama musical. Un directe amb molta qualitat i energia és el segell que les caracteritza. Atreveix-te i marca't un Juego de Damas!

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat