Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Divendres, 19 de maig

Presentació Novel·la Gràfica "BLUES"

de Manolo López Poy (escriptor) i Pau Marfà (il·lustrador)
Veure imatge de Presentació Novel·la Gràfica "BLUES" (nova finestra)

Aquesta novel·la gràfica, feta en col·laboració entre un expert coneixedor d'aquesta música com és Manuel López Poy i un magnífic il·lustrador com Pau Marfà ens condueix als orígens del blues, oferint-nos una imatge global que barreja el costat més històric amb els protagonistes que van forjar el seu naixement i evolució. Tras la presentació tindrem un concert molt especial. Un Pocket concert de luxe amb Ondra Kozák & Raphael Maillet. Dos músics de reconegut prestigi a Europa dins del món de la música acústica, Ondra, originari de la República Txeca és un multiinstrumentista amb una llarga trajectòria als escenaris, Raphael, parisenc i un dels més reconeguts violinistes  a Europa. Tots dos per primera vegada a Barcelona, oferint un concert al volant  d´Old-Time, Blues i Bluegrass

Divendres, 19 de maig, 20.30 h

Pocket Concert. Ondra Kozák & Raphael Maillet

Amb LLuis Gómez i Maribel Rivero
Veure imatge de Pocket Concert. Ondra Kozák & Raphael Maillet (nova finestra)

Ondra Kozák & Raphael Maillet.

Dos músics de reconegut prestigi a Europa dins del món de la música acústica, Ondra, originari de la República Txeca és un multiinstrumentista amb una llarga trajectòria als escenaris, Raphael, parisenc i un dels més reconeguts violinistes que tenim a Europa.

Divendres, 5 de maig, 17.00 h

La Glorieta. Binixiflat presenta. "EL GEGANT SEMPRE TÉ GANA"

Intriga i emoció en una història d’ogres on l’heroïna és una noia molt atrevida.
Veure imatge de La Glorieta. Binixiflat presenta. "EL GEGANT SEMPRE TÉ GANA" (nova finestra)

"EL GEGANT SEMPRE TÉ GANA" És una versió lliure d’en Biel Porcel d’un conte popular suec, per a teatre de titelles.
L’Aïna i el seu pare viuen en una caseta al bosc. El pare és molt gran per treballar i decideixen que sigui l’Aïna la que porti els ous de les seves gallines a vendre al mercat cada dia.
Al bosc hi ha un castell. Al castell hi viu un gegant: el Gegant sempre té gana. Diuen que només menja nens aquest gegant. Binixiflat

Divendres, 5 de maig, 20.30 h
Veure imatge de Pocket Concert: presentació de la novel·la "Una noche a muerte" i actuacions de La banda del 227 i Lust N'Found (nova finestra)

Aquest és un d'aquests Pocket Concerts especials que ens encanta tant fer. Aquesta vegada es tracta de la presentació de la primera novel·la negra de José Luis Martín, company de l'equip de producció en aquesta programació tan especial. A més, actuaran dues bandes, que interpretaran temes de la banda sonora de la novel·la, és a dir èxits que sonaven a la ràdio el 1986 i altres que ja eren clàssics en aquells anys.

Dissabte, 22 d'abril, 12.00 h
Veure imatge de La Glorieta: LA CHURRY I EL CHOCO (nova finestra)

"Circ de Butxaca" En Choco, un malabarista internacional i la Churry, una pallassa ben trapella... arriven a la plaça Espanyola de l'Hospitalet!

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat