Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Divendres, 14 de juliol

Sultan of Swing - Born to Band - Tributs a Dire Straits i Bruce Springteen

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II 
Veure imatge de Sultan of Swing - Born to Band - Tributs a Dire Straits i Bruce Springteen (nova finestra)

Sultans of Swing Band és el nom d'una banda de sis músics que al costat de Miguel Talavera exerceixen un xou monogràfic sobre la música de Dire Straits. I Born to Band és una banda tribut al diable de New Jersey, Bruce Springsteen. El grup recrea diferents passatges de l'àmplia discografia del músic.

Dijous, 13 de juliol

White Bottom - Cia Ramiro Vergaz

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II 
Veure imatge de White Bottom - Cia Ramiro Vergaz (nova finestra)

Circ
Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l'oblit. Aquest showman autèntic i atemporal, per fi és troba amb l'arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys 20 són aquí. Un segle méstard...!Piruetes, "malabailes", proesses i malapteses. Elegància, extravagància, llums i lluentor. Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l'únic somni que és perd és el que s'abandona.

Dissabte, 8 de juliol

Sweet Marta & Jhonny Bigstone -  Juego de Damas - Soul, Rock & Blues

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II
Veure imatge de Sweet Marta & Jhonny Bigstone -  Juego de Damas - Soul, Rock & Blues (nova finestra)

Podrem veure la proposta de Sweet Marta & Jhonny Bigstone, un duet acústic de blues i música tradicional Americana i Juego de damas, format per quatre power women amb una posada en escena trencadora, un so contundent i de qualitat.

Divendres, 7 de juliol

El Kiwi, Raul Latino - Rumba de Autor

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II 
Veure imatge de El Kiwi, Raul Latino - Rumba de Autor (nova finestra)

19.00 h
Monòlegs científics STAN D-UP SCIENCE

Espai de divulgació científica protagonitzat per investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de Bellvitge (IDIBELL).

20.00 h
EL KIWI
Rumba Catalana, cançó d’autor

Si caminant pel carrer sents el nom de David Velázquez Artero, és probable que no el reconeguis, ara bé, si et diuen que correspon a El Kiwi, de segur que et vindrà a la memòria el rècord d'algun concert entranyable. No és menor haver iniciat aquest text parlant del David, el David íntim, perquè després de deu anys fent música amb diverses formacions i intèrprets, ara és presenta sense màscares i a través dels mecanismes de l'art que destil·len les arrels del músic criat a cavall entre la urbanitat candent de l'Hospitalet de Llobregat i la placidesa del Pirineu de Bagà, on viu des de fa deu any.

21.30 h
RAUL LATINO
Rumba i cançó

Després de liderar durant 10 anys el grup "Latino y Los  Llobregantes", Raúl Martínez Agudo (L´Hospitalet de Ll, 1978) inicia la seva proposta en solitari com Raúl Latino. Un passeig per la rumba catalana i els ritmes salseros per a acompanyar lletres pròpies no exemptes d'humor.

Dijous, 6 de juliol

 Instants
Cia Non Sin Tri

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II 
Veure imatge de  InstantsCia Non Sin Tri (nova finestra)

 Circ
Veure la mar per primera vegada, la sensació de cremar-la hi llengua, l'absència mai abans sentida, el tacte d'una abraçada que va canviar la meva vida... iNSTants.
El pas del temps i els moments valuosos que conformin els nostres vinyes.
Una mirada intimista i tendra davant la vellesa. Tres personatges que s'acompanyen al llarg dels etapes de la vida, creant un vincle fort d'amor.
Des d'aquesta perspectiva enviem el missatge de la importància de l'amistat i les cures, la universalitat de les nostres experiències individuals i la transcendència de la nostra existència.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat