Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Divendres, 23 d'octubre, 19:30 h

Exposició "Viñetas al compás"  i la Barcelona Bluegrass Band

23 d'octubre: arrenca el XV Cicle de Blues & Boogie!

El proper divendres 23 d'octubre a les 19:30h tindrà lloc al Centre Cultural Collblanc - La Torrassa el tret de sortida del XVè Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet: s'inaugurarà l'exposició "Viñetas al compás. Una historia de Cómic y Blues" i es celebrarà una conferència i taula rodona amb els dibuixants, guionistes i escriptors R. M. Guéra, Raule i Manuel L. Poy.

A més, comptarem amb la música en directe de la Barcelona Bluegrass Band.


L'aforament està limitat a 60 persones. Si hi vols assistir t’has d’inscriure enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 629971892, indicant el teu nom i les places que vols reservar (màxim 2).

Divendres, 16 d'octubre, 20:00 h

Clàssics a la Torrassa " La perla de las Antillas"

Concert de Havaneres Líriques
Indira Ferrer –Morató, soprano
Manuel Ruiz, piano

Tornen els "Clàssics a la Torrassa"  amb un aforament limitat però amb les ganes i il·lussions renovades.  En aquesta ocasió us presentem un recital molt especial.

"La perla de las Antillas"
La perla de las Antillas és un recorregut panoràmic pel romanticisme en la cançó cubana. Abasta des de la segona meitat del segle XIX fins a les tres primeres dècades del segle XX. El repertori seleccionat aquí el conformen exemples emblemàtics : Ernesto Lecuona, Sebastián Iradier, Jorge Ankhermann,, Eusebio Delfín, Gonzalo Roig etc.
Les melodies que escoltareu us transportaran als cafès de la burgesia cubana de l’època colonial on les senyores i senyors més refinats s’engalanaven per anar a ballar, escoltar i gaudir de la música que estava de moda en aquell moment.

Divendres, 2 d'octubre, 20.30h

Concert de la millor banda tribute a The santanic majesties, The Rolling Stones, són els Smoking Stones, I en el mateix acte, presentació del llibre El lado oscuro del Rock, de José Luis Martín.

 

Divendres, 18 de setembre, 20:30h
Veure imatge de Pocket Concerts: Miguel Talavera presenta " Tocayo" (nova finestra)

Presentació del nou disc de Miguel Talavera "Tocayo". Una aposta artística eclèctica, molt diferent del treball habitual de Talavera però igualment interessant. "Tocayo" és una cruïlla de camins on coincideixen estils tan diferents com el son, la samba, el bugaloo, el rock, el pop i el blues amb la guitarra com a nexe d'unió.
Aforament limitat. Entrada gratuïta amb reserva prèvia amb un missatge de WhatsApp al: 629971892

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat