Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
del dijous 12 al dilluns 30 de març
Benvolguts/gudes, seguint les indicacions de sanitat i municipals, el Centre Cultural Collblanc-la Torrassa romandrà tancat, almenys dues setmanes. Gracies per la vostra comprensió.
Dimecres, 11 de març, 18:00 h
Benvolgudes i benvolguts,

Dimecres 11 de març  de 2020, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa (sessió de CINEXIC) es podrà veure la pel·lícula lícula “Conociendo a Astrid”, Director:  Pernille Fischer Christensen.  Drama biogràfico,  123 min. Suecia 2018
SINOPSI: Biopic de l'escriptora sueca Astrid Lindgren, creadora de Pippi Calzaslargas, que va acabar convertint-se en un fenomen mundial per a diverses generacions de nens i adults. Segons confessions de la pròpia Astrid, se sap que el nom de 'Pippi' el va concebre quan el seu fill de set anys, malalt d'una infecció pulmonar en l'hivern de 1941, li va demanar que li narrés, per tal de matar el tedi en els seus hores de tancament, les aventures d'una nena anomenada "Pippi Calzaslargas". Dos anys després, mentre Astrid Lindgren reposava d'una fractura a la cama, va aprofitar el seu temps per escriure les aventures d'aquesta nena entremaliada que aviat donaria la volta al món i es convertiria en un símbol feminista.
Us hi esperem!
Dijous, 26 de març, 17:30 h
Dins de les activitats de la quinzena metropolitana de Dansa, Actuació de:
La intrusa amb l'espectacle Niagara i Ertza amb l'espectacle Meeting Point
Dimecres, 25 de març, 17:30 h
Els ballarins Toni Jodar i Francesc Bravo oferiran la xerrada “Com ballàvem abans dels 70 i com ballem avui?”. Es tracta d’una performance pedagògica situada entre la conferència i l’espectacle que viatjarà al passat, des de les danses tradicionals fins als temps del xarleston, el Paral·lel dels cabarets, i els cafès cantants, per connectar les modes i els estils de ball amb els del present. Saltem a la pista? 
Dissabte, 7 de març, 12h
Veure imatge de La Azzurra Compagnia presenta "Zannata di Pulcinella e Pantalone" (nova finestra)
Tornem a la glorieta, programació estable d'activitats al carrer. En aquesta ocasió i aprofitant que estem al carnaval portem aquest espectacle de "commedia dell'arte".
Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat