Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Diumenge, 12 de juny
Veure imatge de XXVII FESTA DE LA DIVERSITAT DE L'HOSPITALET (nova finestra)

Aquest any tornarem a omplir el Parc de la Marquesa amb la XXVII Festa de la Diversitat de L’H. 
Com ja sabeu es una festa molt activa, ens trobarem amb una oferta molt variada amb la representació de mes de 60 entitats i ong’s  que ens convidem a gaudir de quasibè un centenar d’activitats alhora : 
 

Del divendres 10 al diumenge 12 de juny
Veure imatge de Festa Major Collblanc-la Torrassa 2022 (nova finestra)

Tornem a recuperar la Festa Major com cal i amb més empenta que mai. El segon cap de setmana de juny les places del barri  tornaran a omplir-se d’activitats pensades per tothom i ho celebrarem tot (sempre amb prudència ), des de les activitats  mes clàssiques com “Vine a jugar amb el barri!! ”, la nit de Rock, la tarda de Poti Poti amb l’actuació de l’EMMCA o Collblanc -la Torrassa Breaking  organitzat per Street Dance Àrea  i que posarà el toc de música urbana a la Festa . Les nits de ballaruca incorporen  els sons de la Rumba  i, tornarem a comptar amb actuació de “ los Diablos “.

Divendres, 27 de maig, 20.30 h
Veure imatge de Pocket Concert. Mediterráneos (nova finestra)

12 Músics Mediterrànis. Cadascú amb el seu  projecte independent i de trajectòria
professional reconeguda en l'àmbit flamenc  uneixen els seus colors.

Diumenge, 19 de juny, 17 h
Veure imatge de  VI Concurs de Còmic  i Dibuix D2  Collblanc-la Torrassa (nova finestra)

últims dies de recollida de treballs. Encara podeu entregar els vostres dibuixos fins el 22 de maig. a la Biblioteca  Josep Janés 

Divendres, 13 de maig, 20.30 h
Veure imatge de Pockets Concerts EL APEADERO (nova finestra)

El Apeadero és una banda que busca el gaudi màxim del seu públic, enfocada a recrear aquells temes amb els  què alguna vegada ens hem sentit identificats. Un enfocament fresc i dinàmic de cançons que van marcar la diferència als 2000. "Ens encanta tocar al barri i compartir amb la nostra gent el bon rotllo i les rialles". "Us esperem!"

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat