Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

03/06/2020 16:33:00
Covid-19

Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector

Ajuntament i restauradors van manifestar la seva preocupació per la situació econòmica i la necessitat de treballar conjuntament
Veure imatge de Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector (nova finestra)

Representants municipals i del sector de la restauració han iniciat trobades per abordar la delicada situació del sector i valorar conjuntament maneres d’encarrilar-ne la reactivació en un futur immediat.

Ahir van tenir lloc diferents reunions, amb la participació de Rocío Ramírez, tinenta d'alcaldia d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social;  José Castro, tinent d’alcaldia de Convivència i Seguretat; representants del Gremi d'Hostaleria de L'Hospitalet i un grup de restauradors que lideren l'interès en la recerca de solucions.

La trobada va servir per analitzar la situació actual en la tornada a l’activitat encara sota els efectes de la crisi sanitària. Ajuntament i restauradors van manifestar la seva preocupació per la situació econòmica i la necessitat de treballar conjuntament perquè el sector recobri el vigor i la confiança de la ciutadania.

A L'Hospitalet, hotels, restaurants i bars sostenen gairebé 3.500 llocs de treball, i es considera un sector especialment clau perquè de la seva bona salut en depenen les reputacions gastronòmica i turística de la ciutat, dos fenòmens clarament emergents en els darrers anys i que signifiquen apostes estratègiques de futur per a l’Ajuntament.

Restauradors i representants municipals s'han instat a establir reunions periòdiques durant les setmanes i els mesos vinents i a posar ja sobre la taula mesures concretes que permetin impulsar la recuperació d'un sector tan vital per a la ciutat. 

Últimes notícies

Veure imatge de Es completa la reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra incrementen els operatius conjunts de vigilància  (nova finestra)
Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400