Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/01/2020
Neteja i espai públic

Actuació Net i polit, de neteja viària integral, al barri de Collblanc

Els dies 28 i 29 de gener es netejaran a fons diversos trams del carrer de Pujós, el carrer de la Joventut, el carrer d’Orient i el carrer de París, i els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver
Veure imatge de Actuació de Net i polit en Can Serra (nova finestra)
Diversos trams del carrer de Pujós, el carrer de la Joventut, el carrer d’Orient i el carrer de París, a més dels jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, al barri de Collblanc, seran objecte dimarts i dimecres d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

L’actuació es realitzarà demà, 28 de gener, al matí al carrer d’Orient; i a la nit, al carrer de París —entre el carrer de Vallparda i el carrer del Llobregat. El dia 29 al matí els treballs es faran al carrer de la Joventut —entre el carrer de Pujós i el carrer de Mas—, i als jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver; i a la nit, al carrer de Pujós —entre el carrer de Vallparda i el carrer del Llobregat.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any 2017 es va fer a la ronda de la Torrassa, a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació va continuar el 2018 a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; a Sant Josep, a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan; i a Pubilla Cases, a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina.

L’any passat la neteja integral es va fer als carrers de Pujós i d’Occident, a Collblanc; al carrer de la Riera de la Creu, al Centre; i a l’entorn dels jardins de la Granota, a la Florida. Per als pròxims mesos es preveuen noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet. També, l’Ajuntament ha potenciat els darrers mesos el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet aprova una moció sobre l’emergència educativa  i el curs escolar 2020-21  (nova finestra)
Veure imatge de Núria Marín celebra la decisió de fer el MWC el juny de 2021 (nova finestra)
Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Programa d’auxiliars de conversa d’anglès comença un nou curs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400