Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/01/2020
Balanç Fitur 2020

Turisme de L’Hospitalet consolida la seva presència a FITUR

Més de 500 assistents han rebut informació de la ciutat
Veure imatge de Turisme de L’Hospitalet consolida la seva presència a FITUR (nova finestra)
L’Hospitalet fa un balanç molt positiu de la seva participació a la Fira Internacional de Turisme Fitur 2020, que va tancar ahir les seves portes a Madrid. Per tercer any, la ciutat ha donat a conèixer els seus atractius turístics als mercats nacional i internacional i, a més, ha reforçat la marca L’H Turisme que, des d’ara, inclou també accions relacionades amb el sector gastronòmic.

Més de 500 professionals del sector turístic s’han interessat pels actius turístics que ofereix L’Hospitalet. Aquest any, s’ha fet difusió del calendari anual amb  les diferents rutes de tapes i platillos, així com de la gran varietat de propostes culinàries que ofereix la ciutat. En aquest sentit, el fullet “L’Hove Tapes. L’Hospitalet, una ciutat de tapes” ha estat el material de difusió més demandat. Un altre gran èxit han estat els productes promocionals lliurats als assistents, acompanyats d’informació de turisme esportiu, de negocis i cultural, distribuïts amb el lema “L’Hove, L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”.

La participació de L’Hospitalet en una de les fires més destacades del sector turístic d’àmbit mundial s’emmarca dins de les accions que l’Ajuntament —per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social— du a terme per donar a conèixer els atractius de la ciutat dins del sector turístic i posicionar-se en els mercats nacionals i internacionals.

L’Hospitalet compta avui amb més d’una vintena d’hotels i allotjaments turístics, i gairebé 4.000 llits. En els darrers cinc anys, el nombre d’empreses relacionades amb el sector ha crescut un 30 %, i les persones ocupades en el sector un, 40 %, superant la xifra de 5.000 professionals.

FITUR tanca les seves portes amb més de 255.000 visitants, 918 expositors nacionals i internacionals, 11.040 empreses, 165 països i regions i una participació internacional del 56 %.

Últimes notícies

Veure imatge de Gornal Activa s’enforteix com a referent en accions de suport a les empreses (nova finestra)
Veure imatge de Pla educatiu d’entorn de L'H, treball en xarxa (nova finestra)
Veure imatge de The Django Orchestra Academy de l’EMMCA actuarà a La Gala + IN, que organitza SIFU (nova finestra)
Veure imatge de Núria Marín participa en l'Assemblea Urbana de Catalunya (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400