"D'Imprevist" Obres de Lupe Fuster

Mostra General d'artistes del TPK
Data: del 10 d'abril al 10 de maig
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La recuperació del present és tota una aspiració utòpica. Guadalupe Fuster utilitza els seus processos personals on la improvisació li funciona com una espècie de meditació en la qual s'obren les portes d'un present disposat a rebre el que apareix. La mateixa improvisació que avui es practica en diferents espais artístics: en la música amb el "free jazz", la dansa, la performance; en el treball de l'artista li permet construir innombrables composicions amb aigualides.

En tot el seu procés està integrat el fer manual amb el pensar i el sentir. L'artista ens regala, en definitiva, afirmacions alliberadores que podem extrapolar a qualsevol àmbit de l'experiència humana, no sols en l'artística.

Lupe Fuste va arribar a TPK com a molts veïns de la ciutat, buscant un lloc on aprendre a dibuixar i pintura, però en realitat, i com és el cas de la majoria, el que la mou és una necessitat molt forta d'usar les expressions visuals com una refugi una possibilitat de ser al món. Un món interior que sens dubte intervé en el món que l'envolta.
Ha participat en innombrables exposicions col·lectives dins i fora de la ciutat i avui és el dia de la primera exposició individual.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de "D'Imprevist" Obres de Lupe Fuster (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat