Sweet Marta & Jhonny Bigstone -  Juego de Damas - Soul, Rock & Blues

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II
Data: 8 de juliol de 2023
Hora: 20:00h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Lloc: Parc de la Marquesa

20.00 h. - SWEET MARTA & JHONNY BIGSTONE

Blues & Soul
Johnny Big Stone i Sweet Marta formen un duo acústic de blues i música tradicional Americana. Traslladant-nos a la fi del segle XIX i representant cançons dels esclaus afroamericans que es caracteritzaven pel seu aire melancòlic amb lletres sobre problemes socials i personals. Delta blues, Piedmont blues i Old time country són alguns dels estils que fan, interpretant artistes com a Jazz Guillum, Reverend Gary Davis, Blind Lemon Jefferson, Blind Blake, entre altres.. un tren que no pots perdre!!

21.30 h. - JUEGO DE DAMAS

Rock & Pop
Format de 4 powex woman amb una posada en escena trencadora, un so contundent i de qualitat. En el seu tauler es troben cançons dels artistes del pop i del rock que han marcat un abans i un després en el panorama musical. Janis Joplin, Patty Smith, Joan Jett, Alanis Moxissette, Blondie, Lady Gaga, LP, Bon Jovi, Queen, Guns and Roses, Roxette, Tina Turner, Alannah Myles, Adele... són algunes de les seves jugades mestres.
Durant el temps de joc la versatilitat musical d'aquestes dames portarà sorpreses al públic i un toc d'energia diferent.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Sweet Marta & Jhonny Bigstone -  Juego de Damas - Soul, Rock & Blues (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat