El Kiwi, Raul Latino - Rumba de Autor

El Jardí Secret - Summer Experience al Districte II 
Lloc: PARC DE LA MARQUESA

19.00 h
Monòlegs científics STAN D-UP SCIENCE

Espai de divulgació científica protagonitzat per investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de Bellvitge (IDIBELL).

20.00 h
EL KIWI

Rumba Catalana, cançó d’autor
Si caminant pel carrer sents el nom de David Velázquez Artero, és probable que no el reconeguis, ara bé, si et diuen que correspon a El Kiwi, de segur que et vindrà a la memòria el rècord d'algun concert entranyable. No és menor haver iniciat aquest text parlant del David, el David íntim, perquè després de deu anys fent música amb diverses formacions i intèrprets, ara és presenta sense màscares i a través dels mecanismes de l'art que destil·len les arrels del músic criat a cavall entre la urbanitat candent de l'Hospitalet de Llobregat i la placidesa del Pirineu de Bagà, on viu des de fa deu any.

21.30 h
RAUL LATINO
Rumba i cançó

Després de liderar durant 10 anys el grup "Latino y Los  Llobregantes", Raúl Martínez Agudo (L´Hospitalet de Ll, 1978) inicia la seva proposta en solitari com Raúl Latino. Un passeig per la rumba catalana i els ritmes salseros per a acompanyar lletres pròpies no exemptes d'humor.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Kiwi, Raul Latino - Rumba de Autor (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat