El Jardí Secret III

Summer Experience a Collblanc-la Torrassa

· Divendres 15  de juliol
EL JARDI SECRET Música en directe, Art plàstic, Circ,  cinema, monòlegs... donen color i vida al parc de la Marquesa.

-      19.00 h. Cinema efímer
Gaudeix de les aventures d'una família molt especial i les seves divertides peripècies al mateix Summer! Una obra de ficció interpretada, gravada i post produïda en rigorós directe, i que podràs seguir online o presencialment, si t'acostes a on seran els actors!

-      20.00 h.  Boppi’s Love
Boopy's Love és una formació que viatja per diferents estils musicals a qui li agrada cultivar la improvisació a partir de temes propis o ben coneguts pel públic. El seu repertori fa un recorregut des del blues als boleros, el jazz i el més pur rockabilly de Nashville, tot plegat acolorit per la genuïna veu de Maribel Lara i el seu ukelele, acompanyada pels ritmes de Manolo German al contrabaix.

-      21.00 h  Maria Esteban Quintet, “Voces Veladas” (Jazz)

“Voces Veladas” és un espectacle que tracta de donar visibilitat, dins del món de la Música, algunes dones actualment oblidades. El nostre treball gira al voltant d'aquestes sis artistes: Betty Comden i Carolyn Leigh (lletristes de estàndards de jazz i musicals de Broadway), Blossom Dearie (intèrpret, pianista i compositora), Ann Richards, Chris Connor i June Christy (cantants). Totes elles van demostrar un gran talent i una gran capacitat creadora.


- 18 a 22 h Exposició d’art plàstic de l’Associació d’artistes Drapaire-Art de L’Hospitalet

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Jardí Secret III (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat