Concert de ROB STONE & DAVID GIORCELLI presentació del nou disc

XVIII CICLE L'H BLUES & BOOGIE
Data: 11 de novembre de 2023
Hora: 20:30h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El passat 3 d  novembre del 2019,  a la Cocteleria Campari Milano, es va gravar un àlbum en directe, d'un dels harmonistes  que formen part de l'escena actual del Blues de Chicago, Rob Stone. Es va gravar a la ciutat de Barcelona amb grans músics com David Giorcelli, Reginald Vilardell i Oriol Fontanals. També va participar Michael Weisman, guitarrista de Nashville.
Rob s'inicia amb l'harmònica als 18 anys quan al Boston natal topa en una actuació amb el gran Charlie Musselwhite. L'endemà es fa amb la primera harmònica. Comença a escoltar enregistraments de Little Walter, Big Walter Horton, Junior Wells, James Cotton i els dos Sonny Boy.
Va participar en alguna gira de la llegenda del Rockabilly Sleepy Labeef. El 93 arriba a Chicago de la mà del  bateria Sam Lay que li ofereix un lloc en la seva formació. Ja al 98 abandona la banda per formar la seva pròpia al costat dels C-Notes.
Ell ha tingut l'oportunitat d'obrir concerts per a caps de cartell com BB King, Sheryl Crow, Robert Cray, James Cotton, Els Llops i Etta James.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Concert de ROB STONE & DAVID GIORCELLI presentació del nou disc (nova finestra)
Veure imatge de Concert de ROB STONE & DAVID GIORCELLI presentació del nou disc (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat