El Jardí Secret I

Summer Experience

Parc de la Marquesa


EL JARDI SECRET Música en directe, Art plàstic, Circ,  cinema, monòlegs... donen color i vida al parc de la Marquesa.

- 19.00 h. Monòlegs científics STAN D-UP SCIENCE

Espai de divulgació científica protagonitzat per investigadores de l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de Bellvitge (IDIBELL).


- 20.00 h. Diana & The Resound (Rock&Roll 50’S)
Havent tocat junts en altres grups de l'escena barcelonina com The Confidents o Dianne and the Cavaliers, Diana CF (veu), Álex (guitarrista), Pep (bajista), i Miguel (bateria )amb qui no havien tocat però existia amistat prèvia, van decidir formar Diana and the Resounds. Amants dels sons rock and roleros i beat dels anys 50-60s, van intentar barrejar i escollir versions que fossin canyeres però amb veu melòdica el que es va transformar en el repertori d'aquest grup.

- 21.00 h  The Lakazans (Rock, Rithm Blues, soul)
The Lákazans és una banda gallega que fa 10 anys que recorre carretera amb la seva fusió de blues, soul i Rythm & Blues. A través del seu darrer treball Sandwina, nom de la dona més forçuda del món, viatgen per la geografia americana d'antany. Amb un directe irresistible, aconsegueixen conquerir el públic amb les seves melodies i el seu bon fer. Sens dubte una banda que val la pena veure i escoltar.

- 18 a 22 h Exposició d’art plàstic de l’Associació d’artistes Drapaire-Art de L’Hospitalet

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Jardí Secret I (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat