Summer Experience 2022 Districte II

Programació d'activitats a Collblanc-la Torrassa
Data: del 28 de juny al 16 de juliol
Hora: 18h
Duració aprox.:3 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa

Parc de la Marquesa

EL JARDI SECRET Música en directe, Art plàstic, Circ,  cinema, monòlegs... donen color i vida al parc de la Marquesa.

Divendres 8 de juliol 

- 19.00 h. Monòlegs científics STAN D-UP SCIENCE

Espai de divulgació científica protagonitzat per investigadores de l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de Bellvitge (IDIBELL).


- 20.00 h. Diana & The Resound (Rock&Roll 50’S)
Havent tocat junts en altres grups de l'escena barcelonina com The Confidents o Dianne and the Cavaliers, Diana CF (veu), Álex (guitarrista), Pep (bajista), i Miguel (bateria )amb qui no havien tocat però existia amistat prèvia, van decidir formar Diana and the Resounds. Amants dels sons rock and roleros i beat dels anys 50-60s, van intentar barrejar i escollir versions que fossin canyeres però amb veu melòdica el que es va transformar en el repertori d'aquest grup.

- 21.00 h  The Lakazans (Rock, Rithm Blues, soul)
The Lákazans és una banda gallega que fa 10 anys que recorre carretera amb la seva fusió de blues, soul i Rythm & Blues. A través del seu darrer treball Sandwina, nom de la dona més forçuda del món, viatgen per la geografia americana d'antany. Amb un directe irresistible, aconsegueixen conquerir el públic amb les seves melodies i el seu bon fer. Sens dubte una banda que val la pena veure i escoltar.

- 18 a 22 h Exposició d’art plàstic de l’Associació d’artistes Drapaire-Art de L’Hospitalet

· Dissabte 9  de juliol

- 18.30 h.  Ska Circus  (Tallers de circ & Good Vibes)

Tallers de circ, jocs psicomotrius i bona música al Ska Circus. Una proposta per descobrir tècniques circenses de forma divertida, en un espai lúdic, no competitiu i participatiu, on gaudir en família. Tot a ritme de la música de Dj Konguito.

- 20.00 h  Voleo  (Bolero, Tango i més...)
Voleo és un trio format per guitarra, veu i violí. Fan un concert teatralitzat on toquen boleros, tangos i nova cançó llatinoamericana, amb pinzellades tant de rock o reggae, com de rumba o música balcànica. Entrellacen les cançons amb frases i reflexions pròpies o dels cantants i compositors que els han tocat al llarg de la historia. És un homenatge a la vida i l'amor, un viatge per Llatinoamèrica.
Neus Martínez a la veu, Jose Miguel Galera a la guitarra i Joan Gerard Torredeflot al violí.


- 21.00 h   La Lunares, “pureza” (Flamenco)
Pureza és un espectacle de ball, toc i cant de diversos pals del flamenc en format tradicional, on s'ajunten joventut i experiència dels seus components que ofereixen a l'espectador un flamenc pur i amb “duende”. Anais  la Lunares i Noelia del Rocio al Ball.  Jose Andrés a la guitarra. Arturo l'Indi a la percussió.

-  18 a 22 h Exposició d’art plàstic de l’Associació d’artistes Drapaire-Art de L’Hospitalet

· Divendres 15  de juliol


-      19.00 h. Cinema efímer

Gaudeix de les aventures d'una família molt especial i les seves divertides peripècies al mateix Summer! Una obra de ficció interpretada, gravada i post produïda en rigorós directe, i que podràs seguir online o presencialment, si t'acostes a on seran els actors!

-      20.00 h.  Boppi’s Love
Boopy's Love és una formació que viatja per diferents estils musicals a qui li agrada cultivar la improvisació a partir de temes propis o ben coneguts pel públic. El seu repertori fa un recorregut des del blues als boleros, el jazz i el més pur rockabilly de Nashville, tot plegat acolorit per la genuïna veu de Maribel Lara i el seu ukelele, acompanyada pels ritmes de Manolo German al contrabaix.

-      21.00 h  Maria Esteban Quintet, “Voces Veladas” (Jazz)

“Voces Veladas” és un espectacle que tracta de donar visibilitat, dins del món de la Música, algunes dones actualment oblidades. El nostre treball gira al voltant d'aquestes sis artistes: Betty Comden i Carolyn Leigh (lletristes de estàndards de jazz i musicals de Broadway), Blossom Dearie (intèrpret, pianista i compositora), Ann Richards, Chris Connor i June Christy (cantants). Totes elles van demostrar un gran talent i una gran capacitat creadora.


- 18 a 22 h Exposició d’art plàstic de l’Associació d’artistes Drapaire-Art de L’Hospitalet


Parc de la Torrassa

PINYA FEST
- 18.00   Gran final Concurs L’Hospitalet te Talent
- 20.00  Henry Méndez (Canción Latina, Melengue Regeton)
- 21.00  La Sofy DJ
Gaudeix dels finalistes del concurs #LHtéTalent, canta i balla fins a quedar-te sense veu amb el gran Henry Mendez, autor de hits com "El Tiburon", "Rayos de Sol" o "Mi Reina" i acaba la nit amb la "La Sofy", la DJ que ho esta petant a sales com la Salamandra o Razz

+info www.espaijovelh.cat

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Summer Experience 2022 Districte II (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat