Dansa 
La intrusa --> Niagara
Ertza --> Meeting Point

Dansa quinzena metropolitana
Lloc: Parc de la Marquesa(Parc de la Marquesa)
CR Collblanc 67  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
NIÁGARA
La Intrusa - Virginia García / Damián Muñoz
Aquest espectacle reflexiona sobre conceptes com la caiguda, la pèrdua o el canvi, que sovint ens llancen cap a l’abisme vital, un territori de llibertat per al qual no estem preparats. Tot i que de vegades estem en la certesa de trobar-nos en el camí adequat, de sobte ens podem quedar parats en desequilibri enfront del món i dels altres, just abans de la gran caiguda.
La Intrusa, Premi Nacional de Dansa 2015, és una companyia de creació artística contemporània amb més de vint anys de trajectòria dirigida per Virginia García i Damián Muñoz. El seu treball es caracteritza per la capacitat de generar espectacles poètics, de fort impacte visual i emocional, amb un to intimista.
Horaris espectacles

Fitxa tècnica
Durada
17 minuts
Autoria, direcció i direcció coreogràfica
Virginia García i Damián Muñoz
Dramatúrgia i text
Virginia García
Interpretació
Virginia García i Helena Gispert
Autoria i direcció musical
Jesús Díaz
Interpretació musical
Helena Gispert
Vestuari
LA INTRUSA
Producció
Cane (N. Canela)MEETING POINT
Ertza
Dos joves desconeguts procedents del mateix país es troben a l’altre extrem del planeta. Junts descobreixen la passió pel ball i fan que de l’encreuament de llenguatges com el break-dance i el hip-hop en sorgeixi alguna cosa nova que els defineix als dos. Meeting Point parla d’aquells llocs on es troba la gent, dels mars i oceans que cal creuar per trobar-se i del temps que cal esperar.
ERTZA neix el 2004 sota la direcció del ballarí i coreògraf Asier Zabaleta amb l’objectiu d’obrir un nou espai on poder crear lliurement a través de la interacció de diferents disciplines. Meeting Point va rebre el premi MAX 2018 al millor espectacle de carrer.
Horaris espectacles

Durada
15 minuts
Direcció i coreografia
Asier Zabaleta
Intèrprets
Thiago Luiz Almeida i Caio Henrique de Souza
Música
Bosques de mi mente
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 48 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat