POCKET CONCERT: Th'Booty Hunters

Presentació del llibre "Los sureños no llevan paraguas"
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Al Pocket Concert del proper 30 d’abril tornem a presentar l’edició d’un llibre, que si bé no és musical, els seus autors tenen una reputada experiència en el camp del periodisme musical. Es tracta de la primera referència de la jove editorial Muddy Waters Books.


El llibre es presenta amb el divertit títol “Los sureños no llevan paraguas”. Igualment divertit però amb un to més amarg és el subtítol “Guía pràctica per a no acabar penjat d’un arbre al Vell i Profund Sud”. Un llibre escrit a mitges per Eduard Izquierdo (músic i periodista, col·laborador de diversos mitjans i redactor habitual de Ruta66) i Eloy Pérez Ladaga (crític musical que també ha estat promotor de concerts i ha treballat en segells discogràfics). Els dos desgranen tots els tòpics coneguts i per conèixer del Profund Sud dels EUA: sexe, Déu, armes, rock, racisme, família, honor, història, cavallers, “escòria blanca”, cervesa, pollastre fregit... Tot amb ironia, sarcasme i bastanta realitat dissimulada.


L’obra serà presentada pels propis autors, els quals intentaran sortir airosos d’aquesta missió, ja que els assistents estaran desitjant que comenci el concert dels Th’Booty Hunters, la millor banda que podríem imaginar per presentar un llibre d’aquestes característiques.
Representants del que s’ha anomenat “garrulograss”, els Th’Booty Hunters barregen country, rock, blues, punk i heavy metal amb una qualitat i solvència digna de qualsevol banda de l’Amèrica profunda.

Amb totes les mesures de seguretat contra el COVID-19, controlant fins al més mínim detall allò incontrolable i sabent que res tornarà a ser igual, deixarem que els Th’Booty Hunters passin per l’escenari dels Pocket Concerts. Si són capaços de parlar amb el diable, “Speaking of the Devil”, qualsevol cosa que nosaltres puguem dir és pura especulació.

Hi haurà 60 places presencials, que caldrà reservar gratuïtament a través de Whatsapp al 629971892. A més, com ja és habitual, el concert es podrà seguir en directe pel nostre canal de YouTube.
L’obertura de portes serà a les 19:30h. No us el perdeu!

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de POCKET CONCERT: Th'Booty Hunters (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat