La Guàrdia Urbana aixeca 36 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid 

 Durant el cap de setmana s’han atès a la ciutat 271 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls, amb 12 denúncies Diumenge al matí es va intervenir en una festa que s’estava fent en un establiment de la Florida amb llicència de xurreria i es va denunciar el local i les persones que es trobaven a l’interior
14/06/2021 13:00:00

La Guàrdia Urbana ha aixecat durant el passat cap de setmana 36 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

En total, s’han denunciat 26 persones: 11, per consum d’alcohol a la via pública; 7, per no dur la mascareta, i 8 més per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues. Aquest cap de setmana també s’han denunciat 10 locals: 4, per sorolls molestos; 3, per excés de vetlladors; 2, per no respectar l’horari, i un més per altres incompliments.

Destaca la intervenció duta a terme diumenge al matí en una festa que s’estava fent en un establiment de la Florida amb llicència de xurreria. Es van aixecar actes al local i a les persones que es trobaven a l’interior.

De divendres a diumenge, s’han atès 271 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 135 en habitatges, amb 2 denúncies; 91 a l’espai públic, amb 5 denúncies, i 45 en establiments, amb 5 denúncies.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Guàrdia Urbana aixeca 36 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid  (nova finestra)
Centre Cultural Collblanc - La Torrassa | Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 | 08904 L'Hospitalet | Tel. 93 403 62 53 | ccct@l-h.cat